A MÚRE Alapszabálya értelmében, összehívom a MAGYAR ÚJSÁGÍRÓK ROMÁNIAI EGYESÜLETE rendes tavaszi közgyűlését 2020. március 28-án 11 órára.

A helyszín: Kolozsvár, Vallásszabadság Háza (Bul. 21 Decembrie 1989/ Kossuth u. 14.)

Amennyiben a közgyűlés első összehívásra határozatképtelen, a második összehívás időpontja: 2020. március 28-án 12 óra, ugyanott.

 

NAPIREND-TERVEZET:

ELNÖKI BESZÁMOLÓ

A BB ELNÖKÉNEK BESZÁMOLÓJA

JELENTÉS A 2019-ES KÖLTSÉGVETÉS VÉGREHAJTÁSÁRÓL

CENZORI JELENTÉS

A 2020-AS KÖLTSÉGVETÉS-TERVEZET ELFOGADÁSA

CENZORI BIZOTTSÁG MEGVÁLASZTÁSA

TEVÉKENYSÉGI TERVEZET 2020-RA

ALAPSZABÁLY-MÓDOSÍTÁS

A MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA

EGYEBEK

 

Részt vehet minden MÚRE-tag, aki tagdíjfizetési kötelezettségének eleget tesz a Közgyűlés kezdetéig. A részvételi visszajelzést március 23-án 15 óráig várjuk a mure@mure.ro címre.

A módosított Alapszabály tervezete elérhető az egyesület honlapján, az egyesületi tagok egyéni módosító javaslataikat a bogozia@mure.ro, vagy a szucslaszlo@mure.ro email címek egyikére írásban juttathatják el március 20-ig, hogy a módosítást előkészítő bizottság beépítse a közgyűlés elé terjesztendő egységesített szövegtervezetbe. Amennyiben a bizottság elveti az egyéni módosító javaslatot, a javaslattevő azt, változatlan formában a közgyűlés elé terjesztheti, megindokolva, hogy miért tartja fontosnak a javaslata elfogadását, a közgyűlés pedig szavazattöbbséggel dönt az egyéni javaslat elfogadásáról.

 

2020. február 28.

Szűcs László elnök