Kedves kollégák!

Idén is megtartjuk a Hargita megyei Gyergyószárhegyen Egyesületünk szokásos szakmai tanácskozását és közgyűlését. A jól ismert környezetben rendhagyó körülmények között, a járványhelyzetben előírt szabályok betartásával, programjainkat szabadtéri környezetbe szervezve várjuk a kollégákat. A tavaszra tervezett, elhalasztott MÚRE 30 jubileumi rendezvényünket 2021 tavaszán tartjuk meg, az eredeti terveknek megfelelően Csíkszeredában.

A szeptember 18-i péntek délutáni szárhegyi programot a közgyűlés munkálataira szánjuk (13 óra első meghirdetés, ebéd 13,30-ra, 15 óra második összehívás), majd bemutatjuk a MÚRE legújabb riportkötetét. A személyes jelenlétet nem vállaló tagjaink számára megteremtjük a lehetőséget a Közgyűlésen való online részvételre.

Szombaton délelőtt és kora délután zajlanak a szakmai programok – ezek részletes ismertetésére visszatérünk, – majd este átadjuk a MÚRE idei Nívó-díjait.

Jelentkezni szeptember 11-én, pénteken éjfélig lehet az online jelentkezési lap kitöltésével. (A 40. jelentkező után a jelentkezéseket lezárjuk.)

Részvételi díj MÚRE-tagoknak 75 lej, diákoknak 45 lej, további jelentkezőknek 150 lej.

Találkozzunk az idén is Gyergyószárhegyen!